Aanmelden online inspiratie weken

Online inspiratie weken

Na de berichtgeving over Corona gisterenavond hebben Anna en ik besloten het helemaal anders te doen en online naailes te geven. We moeten allemaal een stapje terug doen en gepaste afstand houden van onze medemens. Naailes in het atelier hoort daar op dit moment niet bij. Maar net zoals de regering met een pakket maatregelen komt, doen wij dat ook. Maar dan wel een pretpakket.
 
Zelf kleding maken is natuurlijk bij uitstek een offline bezigheid. Lekker alle schermen uit, achter de naaimachine kruipen en even tijd voor jezelf. Dat is ook nu welkom, juist nu we hele dagen thuiswerken en alleen nog maar via Whatsapp, Facebook e.d. met elkaar kunnen communiceren. Om maximaal van je offline tijd te genieten, bieden we je een aantal online opties aan. Zo kun je met minimale schermtijd thuis creatief aan de slag.
 

Online naailes

Wat is het fijne van naailes? Dat je in elk geval twee uur in de week bezig bent met je favoriete hobby, je gezellig met elkaar kunt bijkletsen en je hulp krijgt met de technieken waar je op vastloopt. Dat kan nu nog steeds in het online atelier. We bieden vier online lessen per week aan. Anna geeft les op maandagavond, ik op dinsdagavond, woensdagavond en vrijdagochtend.
Online corona weken2
Tijdens de online naailes kun je vragen stellen over je projecten en als je ergens vastloopt helpen wij je verder. Als je laat weten welke lessen je wil bijwonen, krijg je een link doorgestuurd.
 
Maandag 19u30-21u30
Dinsdag 19u30-21u30
Woensdag 19u30-21u30
Vrijdag 10u00-12u00
 

Digitaal spreekuur

Kun je niet bij de online lessen zijn of loop je tussentijds vast, dan kun je terecht bij het digitale spreekuur. Je kunt je vraag met afbeeldingen of video e-mailen of we kunnen chatten. Ik zit op donderdag tussen 16u00 en 17u00 klaar om je vragen te beantwoorden.
 

Sew along

We hebben een sew along gedaan. In 6 lessen maak je dan een wikkeljurkje. Wil je als nog meedoen, dan kan dat. Je krijgt dan alle mails en video’s toegestuurd.
 

Meer inspiratie

Als je meedoet aan het online lespakket krijg je 1 tot 2 keer per week een mail met leuke projecten, tutorials en tips. De moeilijkheidsgraad varieert van makkelijke projecten voor beginners tot lastige technieken voor gevorderden. Ook zijn er veel projecten voor restverwerking. Ideaal om je stash op te maken.
 
Intussen kunnen jullie al je (naai-) lief en leed met elkaar delen in de ByDo Facebookgroep. Ben je nog geen lid, meld je dan snel aan.
 
Wil je direct aan de slag, bekijk dan de tutorials op mijn blog.
 

Kosten

Vaste cursisten (die doorbetalen) kunnen gratis gebruik maken van alle online diensten. Ben je geen vaste cursist, maar wil je meedoen, dan ben je natuurlijk van harte welkom. Je kunt voor het totaalpakket gaan, maar ook losse onderdelen bestellen.
 

Meld je nu aan