Atelier ByDo fris van start

Vorige week ben ik terug gekomen van vakantie en het atelier draait alweer op volle toeren. De naailessen zijn alweer van start gegaan en er staat nog meer op het programma.

Zaterdag 6 september is er open dag van 10u00 tot 16u00. Je kan mijn spiksplinternieuwe atelierruimte bewonderen, kennismaken met mij en medecursisten, je oriënteren op nieuwe workshops en ook meteen aan de slag.

Tijdens de open dag biedt ik namelijk twee inloopworkshops aan. Tussen 11u00 en 12u00 leer hoe je in een mum van tijd een leuk etui maken voor bijvoorbeeld je make-up. Van 14u00 tot 15u00 kan je terecht voor een kennismaking kleur en stijl. Ik leg je dan kort wat basisprincipes uit en geef je een aantal tips die je meteen in je garderobe kan verwerken. Ook kan jet van 16u30 tot 17u30 (tijden onder voorbehoud) op Het Zomerkwartier terecht voor een speed date kleur en stijl.

Na de open dag gaan alle workshops van start. Het cursusaanbod is vernieuwd met onder andere een cursus patroontekenen en patronen aanpassen, kleding pimpen en een spoedcursus ritsen en knoopsgaten. Ook oude vertrouwde workshops worden nog steeds aangeboden zoals de cursus basistechnieken en rokje in een avond. Je vindt de agenda alvast in de rechter kolom van de website.

Weet je nu al zeker dat je mee wil doen? Schrijf je dan snel in door een mail te sturen naar dorine@atelierbydo.nl. Kleinschaligheid staats nog steeds voorop dus de groepen variëren van zo’n vier tot zes personen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *