Exotic winters

Waar je als image consultant al niet tegenaan loopt. Je hebt een vrouw over de vloer die zich helemaal thuis voelt in de exotische boho gispy stijl. Heerlijk zwierend, franjes, edelstenen, patchwork en folkloristische details, maar bovenal zomers. Maar wat trek je als boho vrouw in de wintermaanden aan? Op Pinterest vind je vaak heel veel inspiratie, maar niet voor winter gipsy. De meeste plaatjes hebben een hoog trek-eens-wat-warmers-aan gehalte. Daarom geef ik je hier wat tips om je exotische outfits winter proof te maken.

Ben je helemaal verknocht aan je maxi-jurk? Ook in de winter kan je prima lange rokken en jurken dragen. Sterker nog, lang is nu echt een trend. Dus wil je iets langs in een mooie winter stof, sla dan nu je slag. Materiaal is alles, dus zoek naar kleding in jouw stijl, maar van wat steviger materiaal.

In de boho wereld heb je ook veel kortere jurkjes en (wijde) tunieken. die kan je natuurlijk perfect combineren een dikke legging en stevige laarzen. Of draag ze op je flared jeans. Ja, want veel gipsy girls dragen broeken in de winter. Flared jeans, leer patchwork of gewoon een stoere print. Herontdek in de winter je broeken en je loopt er een stuk comfortabeler bij.

 

Boho is bulky. In de zomer uit zich dat in veel dunne stof. In de winter ga je voor weinig, maar dikke stof. Grof gebreide vesten, poncho’s van stevige katoen en (nep) bontjassen maken je winter boho outifit helemaal compleet.

Ook een trendy outfit, die niet per se heel bohemian is, kan je afmaken met heel veel boho accessoires. Zo zet je toch ineens de goede look neer.

Draag je ondanks alles toch het liefst je zomerjurken? Combineer die dan met warme leggings, gepimpte jasjes en veel ander warms. Let wel op dat het een volwaardige winter outfit wordt. Je wil niet de indruk wekken dat je het stiekem te koud hebt. 😉

Wil je nog meer inspiratie opdoen? Op mijn Pinterest bord heb ik ook een aantal winterplaatjes gepind. Je kan ook zoeken op “mori girl“. Dit is een meer oriëntaalse look (afkomstig uit Japan), maar heeft wel overeenkomsten met de bohemian stijl. Enjoy!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *