Feest

Wat is het heerlijk om uit een creatieve familie te komen. Mijn moeder was gisteren jarig en trakteerde zichzelf, een aantal vriendinnen en mij op een verrassingsochtend bij Atelier Bep. Mijn voorbereidingen begonnen dinsdagavond al: ik pakte niet alleen mijn naaidoosje in, ik heb ook een verjaardagsbadge voor mijn moeder gemaakt, zodat iedereen kon zien dat zij het feestvarken was.
Om 10u00 waren we welkom in de woonkeuken van Bep. De thee, koffie en taart stonden al klaar. We hebben dus eerst zitten smikkelen. Daarna gingen we met ons verrassingsproject aan de slag: een speldenkussen van hexagonnetjes op een standaard. Er lag een stapel lapjes op tafel waar we uit konden kiezen. Stiekem is dat graaien wel fijn, zeker als je leuke combinaties weet te maken. Iedereen koos drie stofjes en daaruit knipten we zeshoekjes. Daarmee gingen we de kartonnen malletjes bekleden. Vervolgens moesten we de hexagonnetjes aan elkaar zetten. Tegen het einde gingen we en masse het winkeltje van Bep bekijken. Stel je voor dat we zonder project komen te zitten!
De jarige jet aan het werk
We hebben heel goed doorgewerkt, maar je snapt wel dat zo’n speldenkussen niet afkomt in 2,5 uur. Ik ben thuis verder gegaan en ben nu helemaal verslingerd aan hexagonen. Wie weet volgt er binnenkort een groter project!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *