International Image Consultant Day

Vandaag is een belangrijke dag, want het is International Image Consultant Day. Ik kan me geen betere dag indenken om het nieuwe onderdeel van mijn bedrijf te lanceren. Ik geef nu namelijk ook kleuradvies. Om mensen laagdrempelig kennis te laten maken met kleur en het 78 color system, krijg je tot en met 31 januari 2014 20 euro korting op een persoonlijk kleuradvies.
Na de kerst begin ik met de opleiding voor stijladvies en daarna mag ik me officieel image consultant of imago styliste noemen. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan.
Kleuradvies
Kleur is heel persoonlijk. Je laat ermee zien wie je bent en hoe je je voelt. Toch is het niet voor iedereen vanzelfsprekend de juiste kleuren te vinden. Door een kleuradvies kom je dichter bij jezelf, voel je je zelfverzekerder en kies je bewust wat je uitstraalt.

Je hele lijf zit vol met kleur. Om je natuurlijke kleuren in harmonie te brengen met je kleding en make-up, is het van belang te weten welke kleurkarakteristieken jij in je draagt en welke kleuren daarbij passen. Met behulp van kleurkragen gaan we opzoek naar de kleurkarakteristieken die jou op je mooist maken. Op basis daarvan wordt je persoonlijke kleurenpalet gekozen uit 78 kleurtypes.

Naar  aanleiding van het kleurenadvies krijg je een kleurkaart, een make-upadvies en breng ik proefmake-up bij je aan. Ook oefenen we met de kleurenkaart op door jou meegebrachte kleding.
Uitgebreid kleuradvies (standaard)
Kleuradvies, kleurkaart, make-upadvies en aanbrengen make-up.
Kosten individueel kleuradvies: 95,00 euro
Duur: 1,5 tot 2 uur
Tot en met 31 januari geldt een kennismakingstarief van 60 euro.

Verkort kleuradvies 
Bij een verkort kleuradvies krijg je wel een kleurkaart mee, maar geen adviezen voor make-up en ook geen proefmake-up.
Kosten verkort kleuradvies: 70 euro
Duur: ca. 1 uur
Tot en met 31 januari geldt een kennismakingstarief van 50 euro.
Kleurscan voor groepen
Organiseer je een vriendinnendag, verjaardag, vrijgezellenfeest of andere feestelijke gebeurtenis? Ik kom graag aan groepen een kleuradvies geven. Iedereen krijgt een korte kleurenscan en een bijbehorende kleurkaart. Verder kan je de dag uitbreiden met draperen met doeken of het maken van een persoonlijke kleurcollage. Vraag naar de mogelijkheden.
Kosten: vanaf 45 euro per persoon
Stijladvies
Vanaf april kan je ook terecht voor stijladvies. We gaan dan je stijlpersoonlijkheid bepalen en kijken naar de vormen van je lichaam. Zo komen we tot de perfecte garderobe voor jou.
Garderobecheck
Heb je een kleur- en/of stijladvies gehad, maar weet je nog niet hoe je dit moet toepassen op je eigen garderobe? Dan kom ik je graag helpen. Samen scheiden we de kledingstukken die perfect bij jou passen van de kledingstukken die minder goed matchen. Ook maken we combinaties, zodat jij het beste uit je kleding haalt. Tijdens de sessie laat ik je actief oefenen met je kleurenkaart, zodat je met een getraind oog nieuwe kleding kan uitzoeken.
Een garderobecheck duurt gemiddeld twee tot drie uur.
Kosten: 70 euro per uur
Let op: tot april 2014 geef ik alleen garderobecheck op basis van een kleuradvies. Stijl wordt nog niet meegenomen.

4 thoughts on “International Image Consultant Day

  1. Atelier Bydo

    Goedemaat, ik zie je wel verschijnen. 🙂

    Rita, leuk dat je het overweegt. Het is voor iedereen een enorme stimulans om eens anders naar je garderobe te kijken. Het komt ook heel goed van pas in je professionele leven.

  2. goedemaat

    Ik krijg heel veel complimenten nu ik mij volgens mijn persoonlijke kleurenschema kleed. Fantastisch, het werkt!!! Dank je wel Dorine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *