Kerstworkshops

Deze donkere decemberdagen roepen om onthaasting en handwerken. Lekker binnen bij de kachel, kopje thee en creatief bezig zijn. Voor dit seizoen heb ik twee workshops in de aanbieding: kerstballen en winterharten. De workshops kunnen ook op locatie gegeven worden. Kan je niet op de genoemde data? Dan kunnen we in overleg een ander moment inplannen.

Kerstballen
De feestdagen naderen en daarom gaan we originele kerstversieringen maken. We maken een kerstbal in een borduurring. Je kan volgens een vast patroon werken of zelf een unieke kerstvoorstelling bedenken. Tijdens de workshop maak je één kerstbal. Voor wie thuis verder wil gaan, zijn er losse pakketjes te verkrijgen.

Data: woensdag 18 december 13u30-16u00
Kosten: € 27,50 p.p. inclusief materiaal, koffie/thee en iets lekkers

 

Winterharten
In deze workshop ga je harten maken om je huis tijdens de feestdagen sfeervol aan te kleden. Hang ze in de kerstboom of voor het raam en je bent klaar voor de kerst. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende naaitechnieken, zowel met de hand als met de machine. Je kan de voorbeelden namaken, maar mag ook je fantasie de vrije loop laten. Aan het eind van de workshop ga je naar huis met drie harten. Het is mogelijk om materiaalpakketjes bij te bestellen om thuis verder te gaan.

Data: dinsdag 17 december 10u00-12u30

Kosten: €25,00 p.p. inclusief materiaal, koffie/thee en iets lekkers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *