Kleuradvies in een nieuw jasje

Tijdens kleurconsulten krijg ik heel veel verschillende vragen: welke dessins staan mij goed? Welke make-up kan ik het beste gebruiken? Kan ik het beste matte of glanzende sieraden dragen? Hoe contrasterend mag mijn kleding zijn? Allemaal heel goede vragen, maar eigenlijk te complex om in één consult te behandelen. Bovendien is niet geïnteresseerd in bijvoorbeeld make-up of prints. Daarom heb ik voor een nieuwe opzet gekozen.

Kleuradvies in modules
Je begint altijd altijd met een basisanalyse. Met behulp van kleurkragen in verschillende kleurstellingen kijken we welke kleureigenschappen het beste bij jou passen. Hieruit volgt jouw persoonlijke kleurenpalet, waarvan je een kleurenkaart mee naar huis krijgt.

Vervolgens kan je je kleuradvies met verschillende modules aanvullen: contrast, make-up, stoffen en prints, after draping en kleurencombi’s. De basis- en contrastanalyse geven een heel mooie start om jouw kleuren mee te ontdekken. Je kan daarna altijd terug komen voor een aanvullend advies over een van de andere onderwerpen. Natuurlijk kan je de basisanalyse ook volgen in combinatie met een van de andere modules.

Waarom verdelen over meerdere consulten?
Het voordeel voor jou als klant is dat de combinatie van alles heel intensief is. Tijdens het kleurconsult krijg je veel informatie te verwerken en het is fijn als dat een tijdje kan bezinken. Bovendien krijg je meer grip op de vragen die jij over kleur en je garderobe hebt. Dit is meest effectieve manier om complete kleuradviezen te geven. Zo kom je tot een kleurgebruik dat niet alleen past bij je uiterlijk, maar ook bij je imago en persoonlijkheid.

Ben je benieuwd welke kleuren het beste bij jou passen of wil je meer info over kleur en kleuradvies? Kijk op de site of neem dan contact op met dorine@atelierbydo.nl.

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *