Open dag zaterdag 6 september

Op zaterdag 6 september opent Atelier ByDo haar deuren voor iedereen die geïnteresseerd is in mode en zelf kleding maken. Er wordt niet alleen een nieuw cursusjaar ingeluid, maar ook een frisse start op een van de meest creatieve en inspirerende werkplekken van Nijmegen: De Smeltkroes in de voormalige Honig Fabriek.

De nieuwe locatie wordt officieel geopend. In De Smeltkroes komen allerlei ambachten en kunstvormen samen. Een modeatelier mocht niet ontbreken. De afgelopen weken hebben we heel hard gewerkt om de ruimte om te toveren naar een volwaardig modeatelier. Kom zelf het fantastische resultaat bewonderen.

Tijdens de open dag kan iedereen kennis komen maken. Je kan snuffelen aan het nieuwe cursusaanbod en ziet je de huidige cursisten in actie. Ook kan je meteen zelf aan de slag tijdens twee gratis workshops.

Tijdens de eerste workshop maak je een etui voor bijvoorbeeld je make-up. Ook als je geen ervaring op de naaimachine hebt, kan je mee doen. ’s Middags gaan we bezig met een supersnel kleur- en stijladvies. Heb je warme of koele ondertonen? Welk figuur heb je en welke kleding past daar goed bij? Tijdens deze korte kennismaking ervaar je wat een kleur- en kledingadvies voor jou kan betekenen. Voor de workshops kan je je ter plekke opgeven. Het aantal plaatsen is beperkt dus wees er snel bij.

Tijdens de open dag is er ook Het Zomerkwartier: een stadsstrand (letterlijk) voor de deur waar je kan genieten van muziek, gastronomie en kunst en cultuur.

Hopelijk tot 6 september!

Programma:
10u00-16u00 open dag
11u00-12u00 workshop etui maken
14u00-15u00 workshop kennismaking kleur en stijl

Adres:
Waalbanddijk 20-22 unit 38 (links boven aan de trap)
6541 AJ Nijmegen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *