Quilt in public day

Vandaag is het Quilt In Public Day en ik was vastbesloten daar aan mee te doen. De ideale gelegenheid deed zich voor: een van mijn quiltvriendinnen had een picknick in het park georganiseerd. Ik had met een andere vriendin afgesproken dat we allebei een werkje voor in het park mee zouden nemen. Toen ik vanochtend uit het raam keek, vreesde ik even dat het niet door zou gaan, maar gelukkig klaarde het iets na twaalf uur weer op. 
Omdat de picknick ook een beetje een verjaardagsfeestje was, hebben we eerst een cadeautje gegeven. Uiteraard was het een lading stofjes. Ik ben heel benieuwd wat er van deze vijf fat quarters gaat worden.

Na en tijdens een hoop gezelligheid en geklets hebben we een quiltwerkje ter hand genomen. Ik ging verder met het nieuwe blok van de camelot quilt. Zo’n klein naaiwerkje leek mij wel praktisch. Dat leverde een hoop vragen op bij de niet-quilters onder ons. We hebben wat uitgelegd over quilten in het algemeen en ook over de achtergronden van de camelot quilt. Het quilten is dus zeker onder de aandacht gebracht vandaag. Of men nu begrijpt waarom wij stofjes aan stukken knippen en vervolgens weer aan elkaar naaien, is een ander geval. Het mag voor sommigen misschien een vreemde tijdsbesteding zijn, ik ga vanavond lekker verder!

One thought on “Quilt in public day

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *