Start nieuw modejaar

Het nieuwe jaar is kersvers en belooft nu al een jaar met veel hoogtepunten te worden. Wat gaat er allemaal bij Atelier Bydo gebeuren? Natuurlijk lopen de naailessen en workshops gewoon door. Met de nodige nieuwe aanmeldingen en vaste klanten gaan we weer allerlei creatieve projecten aan. Maar er gaat ook het een en ander veranderen. Zo hoop ik dat er dit jaar een mooie atelierruimte op mijn pad komt. Momenteel spelen er meer praktische zaken.
De website en het blog worden geïntegreerd en vernieuwd. Bovendien wordt er aan een nieuwe look gewerkt. Omdat ik nu ook kleurconsulent ben, mag de kleur ervanaf spatten. En over kleuradvies gesproken: wat loopt het goed. De komende weken beloven kleurrijk te worden. Wil je ook weten hoe kleur jouw voorkomen kan versterken? Vraag dan gerust meer informatie aan.
Gisteren is de stijlopleiding van IC Academy gestart. Wat was de eerste lesdag weer inspirerend en vol. Het gaat niet alleen over stijlpersoonlijkheden (klassiek, romantisch, exotisch et cetera), maar ook over lichaamsvormen, belijning en verhoudingen. In combinatie met een kleuradvies kan je tot de perfecte garderobe komen om je beste features uit te laten komen. Want dat willen alle image consultants: mensen mooier maken. Ik vind het ook echt een verrijking voor het atelier, want dit leer je niet op de modeacademie. Terwijl je met al die kennis over lijven en vormen een collectie heel anders op zou zetten. Ik lever bij atelier Bydo altijd maatwerk en heb altijd oog gehad voor afkledende ontwerpen en materialen. Dankzij de stijlopleiding kan ik mijn klanten nog beter begeleiden bij het vinden en laten maken van een perfect kledingstuk.
Voor de opleiding moeten er natuurlijk weer allerlei collages gemaakt worden. Heerlijk! Hier alvast een tipje over mijn eigen stijlpersoonlijkheid.
Ik wens jullie allemaal een heel gelukkig en creatief jaar toe!

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *