Stoffen ruilen en meer…

Afgelopen dinsdag vond de eerste inspiratie- en stoffenruilavond plaats. Het was een gezellige avond met cursisten en nieuwe geïnteresseerden. Eerst zijn we ingegaan op de trends voor het komende seizoen. Of je de mode op de voet volgt of niet, het is handig om te weten welke stoffen, kleuren en patronen je kan verwachten de komende maanden.

AtelierByDo_inspiratieavondjan2015_01Daarna zijn we druk met stoffen en kleding in de weer geweest. Eerst kwamen de vragen over specifieke kledingstukken aan bod: hoe kan ik dit kledingstuk aanpassen zodat het bij mij past en ik het echt ga dragen? suggesties kwamen van alle kanten: de schaar erin, korter maken, mouwen aanpassen, stof hergebruiken voor een ander kledingstuk, noem maar op.

AtelierByDo_inspiratieavondjan2015_02

Er waren veel stofjes die een nieuwe bestemming zochten. Lapjes zijn geschonken aan anderen die er veel plezier van gaan beleven en iedereen is naar huis gegaan met mooie nieuwe aanwinsten. Ik heb zelf ook een paar leuke stofjes gekregen.

 

De volgende inspiratie- en stoffenruilavond staat gepland in september. Meer info over inschrijven vind je tegen die tijd op de website.

 

 

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *