Stofjes

Morgen is het internationale quiltdag. Deze fantastische dag kunnen we niet voorbij laten gaan zonder nieuwe stofjes in te slaan. Ik ben daarom vandaag naar de lokale stoffenhandel gegaan en ben me helemaal te buiten gegaan aan allerlei stoffen. Gelukkig was het geoorloofd want er staan de komende tijd weer flink wat workshops op het programma.
De cursisten die onlangs de beginnersworkshop quilten hebben gevolgd, hebben zo de smaak te pakken gekregen dat ze graag een vervolgcursus komen doen. Ze hebben ook al aangegeven welke quilt ze graag zouden maken. Natuurlijk ga ik een mooi voorbeeld maken in vrolijke kleuren.

Verder raken steeds meer workshops dubbelzijdige wikkelrokjes vol. Er zijn nog plaatsen vrij op 4 en 11 april, dus meld je snel aan en geef je favoriete kleuren door. Voor de paars- en blauwliefhebbers ben ik vast op jacht geweest.

Ik heb ook aan mezelf gedacht. De nieuwe zomercollectie was net binnen. Ik heb nu twee mooie topjes in het vooruitzicht.

Tot slot nog een pikant detail: onlangs heeft mijn man per ongeluk het keukenschort in de brand gezet. Kan gebeuren. Dat is helemaal niet erg, want dan ben ik weer in de gelegenheid een leuk schort met bijpassende ovenwanten en pannenlappen te maken. Wie weet maak ik er wel een workshop van. 

Dat was het weer en dat is maar goed ook. Er lagen nog veel meer mooie en leuke stoffen. Dan heb ik de volgende keer nog iets om naar uit te kijken.

4 thoughts on “Stofjes

 1. Joyce

  Dat zijn leuke stofjes! En goed dat je zegt dat het morgen internationale Quiltdag is, dat wist ik niet! Daar ga ik morgen eens goed bij stilstaan 🙂

 2. Atelier Bydo

  Ik zag inderdaad je cathedral windows al voorbij komen. Dat blijft een mooi ontwerp. Hopelijk heb je veel quiltplezier gehad gister.

 3. goedemaat

  Ja dames en er is niet alleen een internationale quiltdag, er blijkt ook een ‘quilt in public day’ te zijn. Dit jaar zaterdag 15 juni. In de Walstraat in Deventer gaat dat echt gebeuren. Je kunt daar meedoen.
  Misschien ook iets voor Nijmegen? Groetjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *