Zomer vol nieuwe ideeën

In augustus is het weer tijd voor de jaarlijkse zomerschool: een reeks cursussen die jou een nieuwe kijk geven op kleding maken. Met de zomer in mijn hoofd kom ik op allerlei nieuwe ideeën. En dat vraagt om nieuwe workshops. Deze zomer kun je o.a. terecht voor:

Ritsen: 5x anders
Mijn cursisten zien vaak op tegen het inzetten van ritsen, zeker als het anders dan anders is. Tijd voor een specialisatiecursus waarin je een rits op verschillende manieren leert inzetten. Bijvoorbeeld met een overslag of juist helemaal zichtbaar. De blinde rits en gulp komen natuurlijk ook aan bod.

Naailes voor kinderen
Ook de kleine ontwerper onder ons willen leren naaien. Na verschillende verzoeken start ik deze zomer met een cursus rokjes voor meiden. Ben je tussen de 10 en 14 jaar, kom dan je eigen rokje maken!

Kleur en stijl voor zelfmakers
Ik geef al jaren kleur- en stijlworkshops, maar dit keer spits ik de workshop speciaal toe op mensen die zelf kleding maken. Want het is zo vervelend als je weken aan een outfit werkt, maar het niet staat zoals je hoopte. Daarom leer ik je hoe je kleur, prints, stoffen en modellen maximaal voor je kunt laten werken.

 

Er zijn nog meer workshops. Zo gaan we ook op excursie naar Utrecht. Het hele programma met data en prijzen vind je hier.