Colours By Heart

Waarom zijn veel uniformen donkerblauw?
Waarom bevatten logo’s van restaurants vaak rood?
Waarom dragen pubers vaak zwart?
Waarom wil je ineens je muur oranje verven?

Kleuren vertellen je meer dan je denkt.  Niet alleen de kleuren die je draagt, maar ook de kleuren van je interieur, de kleuren waar je van houdt en de kleuren waar je een hekel aan hebt.

Kleur kan je inzetten als communicatiemiddel. Kleur straalt een bepaalde boodschap uit en daar kan je gebruik van maken. Zo wil je bij een sollicitatiegesprek laten zien dat jij een serieuze professional bent, terwijl je tijdens het uitgaan misschien wil laten zien dat je openstaat voor een nieuwe relatie. Kleuren helpen je daarbij.

Kleuren hebben op verschillende niveaus invloed op ons: op ons gedrag, emoties en gedachten, maar ook fysiek. Zo zijn er kleuren die onze eetlust opwekken, helpen te concentreren of ons zelfvertrouwen een boost geven. Zo kunnen we met kleur onszelf een steuntje in de rug geven om onze doelen te bereiken.

Wil jij jouw kleurgebruik in kaart brengen en leren hoe je kleur op een effectieve manier kunt inzetten? Wil jij ontdekken welke kleuren nu bij je passen? Meld je dan aan voor een gesprek of workshop.

Kosten individueel: 60 euro
Tijdsduur: 1 uur
Datum: op afspraak

Kosten groepen: 35 euro per persoon
Tijdsduur: 1,5 uur
Groepsgrootte: 4 tot 6 personen
Datum: op afspraak