Groepsworkshop kleur & stijl

Een kleur- of stijladvies is ontzettend leuk voor verjaardagen, vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes of vriendinnendagen. Daarom biedt Atelier ByDo ook groepsworkshops aan. Er is voor ieder wat wils: bij de ene workshop ligt de nadruk meer op kleur, bij de andere meer op stijl. Wil je een groepsworkshop op maat of met meer dan acht personen? Dat kan natuurlijk ook. Daarvoor neem je contact op met dorine@atelierbydo.nl.

Groepsworkshop kleur

  • iedereen krijgt een kleurenscan van ca. 20 minuten inclusief kleurenkaart
  • maak een persoonlijke kleurencollage
  • zoek naar jouw sterkste combi’s in kleur en print tijdens de after draping

Aantal personen: 4-8
Duur: 2 tot 3 uur
Kosten: 50 euro per persoon inclusief kleurenkaart

Groepsworkshop stijl

  • Welke stijlpersoonlijkheid past bij jou?
  • Welk figuurtype heb je en wat zijn daarvoor de belangrijkste kledingtips?
  • Verhoudingen, stoffen en belijning
  • Maak je eigen stijlcollage

Aantal personen: 4-8
Duur: 1,5 tot 3 uur
Kosten: 45 euro per persoon

Kleur, print en stijl voor zelf makers

Kleding maken is ontzettend leuk, zeker als je je eigen gemaakte kledingstukken met veel plezier draagt. Helaas valt een kledingstuk soms tegen, omdat de kleur, stof of het model achteraf toch niet bij je blijkt te passen. Dat is vanaf nu verleden tijd. Tijdens deze groepsworkshop gaan we namelijk opzoek naar de kleuren en kleding die jou het allerbeste staan.

We beginnen met kleurgebruik en kleurcombinaties. Je krijgt niet alleen een kleurenanalyse, maar we kijken ook naar welke combinaties, stoffen en prints goed voor jou werken. Daarna kijken we naar je persoonlijke stijl, figuurtype en welke belijningen daarbij passen. Zo kun jij uit patroontijdschriften feilloos de modellen kiezen die bij jou passen en daarbij de stoffen vinden die voor jou werken.
Ook buiten je naaihobby om zal je hier heel veel plezier van hebben. Je kunt deze kennis op je hele garderobe toepassen.

Jouw investering: €95,00
Inclusief werkboekje en kleurkaart.

Het Imagospel

Ontdekken wat je uitstraalt en hoe jij je persoonlijke presentatie kan versterken. Daarmee gaan we tijdens het Imagospel aan de slag. Zo ontdek je hoe bijzonder je bent in de ogen van anderen. Wat straal je uit? En hoe kan jij je persoonlijke kwaliteiten laten zien aan de buitenkant? Met concrete tips en vragen leer je hoe je kleur, stijl en kleding voor je kunt laten werken om niet alleen jezelf te zijn maar ook jezelf te laten zien.

4 tot 8 deelnemers
Kosten: 35 euro p.p.

 

Meld je snel aan door te mailen naar dorine@atelierbydo.nl.

 

Wil je een groepsworkshop op locatie? Dat kan! Wel wordt er dan om een reiskostenvergoeding gevraagd.