Zakelijk kledingadvies

Stralen je werknemers uit waar jouw bedrijf voor staat? Weet je wat je moet aantrekken voor een sollicitatiegesprek? Hoe verenig je individuele stijl en professionele kledingvoorschriften?

Kleur en kleding hebben een groot effect op zakelijk succes.Wanneer je iemand ontmoet wordt de eerste indruk in 30 seconde gevormd (volgens sommige onderzoeken zelfs in twee seconde). Dan is het effectief om innerlijke kwaliteiten aan de buitenkant te laten zien. Zo kan uiterlijke presentatie ingezet worden als communicatiemiddel.

Ik help mijn cliënten ontdekken hoe zij kleur, kleding en accessoires kunnen inzetten om een krachtige eerste impressie te maken. Ze leren niet alleen te zien welke invloed kleur op hun uitstraling heeft, maar kunnen dat ook toepassen bij het samenstellen van outfits. Dit is altijd toegespitst op situaties die voor hen belangrijk zijn.

 

In mijn workshops laat ik bijvoorbeeld aan de orde komen…

  • Hoe je door de juiste kleuren te dragen jonger, meer uitgerust en professioneler overkomt.
  • Welke kleur en kledingstukken je boodschap en kwaliteiten duidelijk overbrengen, om zo de eigen kansen te vergoten.
  • Hoe mijn je bewuste kledingkeuzes kunt maken om het zelfvertrouwen te versterken.
  • Waarom kleding de sleutel is om om betrouwbaarder, krachtiger en competent over te komen.

Wat ik bedrijven, werknemers en sollicitanten kan bieden?

  • Workshop: vergoot je succes door kleding en kleurgebruik in professionele situaties en bij sollicitatie- en netwerkgesprekken.
  • Persoonlijke kleur- en stijladvies.
  • Intervisiegroepen kleur en kleding: hoe brengen werknemers de adviezen in de praktijk en waar hebben zij nog ondersteuning nodig?

Wil je meer weten of een afspraak maken? Neem dan contact op.