naailes

Naailes in het kort:

  • Elke week twee uur les;
  • Tot 5 deelnemers per les;
  • Jonge groepen (ca. 20 – 45 jaar);
  • Les op verschillende niveaus;
  • Voor iedereen is een naaimachine aanwezig.

Maak jouw perfecte garderobe. Je docent is niet alleen expert in kleding maken, maar weet ook alles van kleur, stijl en imago. Zo wordt je ondersteund bij het maken van kleding die echt bij je past. De groepen zijn bewust klein, zodat jij goed vooruit kan komen.

Meld je nu aan voor een proefles voor maar €17,50 en mail naar dorine@atelierbydo.nl.

Kosten

Je betaalt de lessen per maand, halfjaar of jaar. Hoe meer je in één keer betaald, hoe voordeliger. Voor de lessen geldt een maand opzegtermijn. De uitgebreide algemene voorwaarden vind je hier.

periode regulier kortingstarief*
per maand €76,00 €68,50
per jaar €722,00 €665,00
per halfjaar: sept-dec €292,00 €258,00
Per halfjaar: jan-jun €438,00 €395,00
losse les €22,50 €22,50

* Het kortingstarief is bedoeld voor mensen met een krappe beurs, bijvoorbeeld mensen in de bijstand of met een minimum inkomen of (arme) studenten. Denk je dat het kortingstarief op jou van toepassing is, laat het dan vooraf weten.

Deze tarieven gelden van september t/m juni. In juli en augustus is er een aangepast rooster en betaal je per les.

Je kunt ook les volgen met een strippenkaart of een van de korte cursussen volgen.

Niveau

Cursisten van elke niveau zijn welkom. Of je nu beginner bent of gevorderd. Omdat je aan eigen projecten werkt, zitten er cursisten van verschillende niveaus in één groep. Dat is leerzaam en inspirerend. Wat kan je per niveau verwachten?

Beginners: je maakt eenvoudige projecten, bijvoorbeeld een rok, shirt of eenvoudige jurk. Je werkt met materialen als katoen en tricot. Je leert je naaimachine kennen en oefent met technieken als ritsen inzetten.

Halfgevorderd: je maakt projecten die wat moeilijker zijn, bijvoorbeeld een broek of een complexere jurk. De moeilijkheid kan zitten in het patroon of technieken (bijvoorbeeld blinde rits). Ook is er de mogelijkheid om patronen aan te passen.

Gevorderd: je kan lastiger patronen kiezen zoals een blazer of pantalon. Hierin leer je bijvoorbeeld over paspelzakken, voering en gulpsluiting.