Online naailes tijdens de lockdown

Na de kerstvakantie zijn we nog steeds in lockdown en daarom gaan we verder met online naailes en tutorials. Zo kun je creatief bezig blijven, terwijl we wachten tot het normale leven weer kan beginnen. Of je nu veel begeleiding wil, af en toe een vraag hebt of gewoon zelfstandig aan de slag wil, wij hebben een tof programma voor je klaar liggen. 

 

Online naailessen

Net als anders kun je wekelijk naailessen van twee uur volgen. Dit keer niet in het atelier, maar via Skype. Dat is niet alleen gezellig, maar ik kan je ook helpen met met technieken of beschrijvingen waar jij tegen aanloopt.

Per week zijn er drie online lessen op:
Dinsdag 19u30-21u30
Woensdag 19u30-21u30
Vrijdag 10u00-12u00

Het enige wat je nodig hebt is Skype en je telefoon, want het kan handig zijn om tijdens de les foto’s door te sturen van je project.

Heb je vooraf een patroon nodig of heb je andere vragen, laat het me weten. Dan kijken we samen wat mogelijk is.

 

Korte kwestiesStrippenkaart Atelier ByDo

Heb je niet de volle twee uur begeleiding nodig, maar wil je af en toe een korte vraag stellen? Dan sta ik tot je beschikking tijdens een één-op-één online consult. Samen plannen we een korte online sessie in, zodat jij snel verder kunt met je naaikunsten.

Voor de korte kwesties kun je een online strippenkaart kopen van vier consulten van 15 minuten.

 

Tutorial: meditatiekussen

Wil jij ontspannen de lockdown doorkomen? Maak dan je eigen meditatiekussen. Niet alleen zen tijdens het maken, maar ook in gebruik. Anna Treurniet heeft speciaal voor jou een tutorial gemaakt waarin ze stap voor stap uitlegt hoe jij dit mooie kussen maakt.

Je leert werken met stevige stoffen, je gaat een blinde rits inzetten, zelf paspelband maken en verwerken. Heb je al enige naai-ervaring, dan is dit een ontzettend leuk project.

Materiaalpakketjes af te halen in het atelier. Je hoeft dan alleen nog zelf stof en garen uit te zoeken.

Kom je een pakketje halen, neem dan vooraf even contact op, want tijdens de lockdown ben ik er niet fulltime.

 

Tutorial: patchwork tas

Ik ben aan de slag gegaan om een leuke tas te maken van allemaal restjes stof: een patchwork tas. Als je sneller klaar wil zijn, kun je de tas ook makkelijk van één stof maken.

Je leert meer over patchwork, gaat een rits inzetten en de tas heeft voering. Het project is geschikt voor beginners en mensen die al wat meer naai-ervaring hebben.

 

Kosten

Online les – €20,00
Online strippenkaart – €35,00
Tutorial meditatiekussen – €25,00 (inclusief materialenpakket)
Tutorial tas – €10,00

Vaste cursisten kunnen zonder bijbetalen meedoen aan de online naailes en tutorials.

Ben je cursist en wil je het meditatiekussen maken? Dan kun je voor €12,50 een materialenpakket komen ophalen.

 

Doe je mee? Neem dan snel contact met me op.