Voor de bruid

Gefeliciteerd met je aanstaande huwelijk. Jouw bruiloft is jouw dag. En op die dag wil jij de mooiste bruid op aarde zijn. De perfecte jurk gaat je daarbij helpen.

Om ervoor te zorgen dat jij straalt op jouw dag, heeft Atelier ByDo speciaal voor de bruid ontwikkeld. Tijdens een aantal sessies ontdek je aan welke kwaliteiten jouw droomjurk moet voldoen. We beginnen met een persoonlijk kleur- en stijlconsult. Hierin krijg je een volledige analyse, zodat je niet alleen de perfecte kleur, vorm en stijl voor je trouwjurk leert kennen, maar ook voor de rest van je garderobe.

Aan de hand van jouw wensen en de uitkomst van het kleur- en stijlconsult maak ik drie ontwerpen voor jouw perfecte bruidsjurk. Deze bundel ik samen met een overzicht van kleuren, materialen en andere belangrijke informatie tot jouw persoonlijke bruidsboek. Aan de hand hiervan kan je een bruidsjurk op maat laten maken of gaan shoppen bij een bruidsboetiek.

Laat je bij Atelier ByDo een van de ontwerpen uitvoeren? Dan krijg je €175,00 korting op jouw bruidsjurk. Ga je liever voor een collectiejurk? Dan ga ik graag met je mee als personal shopper.

Laat je natuurlijke schoonheid zien en straal op je bruiloft. Meld je aan of vraag meer informatie via dorine@atelierbydo.nl of bel met 06 442 294 06.

Voor de bruid in het kort
Persoonlijk kleurconsult
Persoonlijk stijlconsult
Advies voor de beste bruidsjurken en kleuren speciaal voor jou
Drie ontwerpen voor jouw droomjurk
Een map vol inspiratie en bruidsmode

Kosten
Individueel traject Voor de bruid €575,00
Groepstraject Voor de bruid €390,00 (inclusief ontwerpen en bruidsboek)
Groepstraject Voor de bruid €175,00 (exclusief ontwerpen en bruidsboek)
Personal shoppen €60,00 per uur
Als je een van de ontwerpen uit je bruidsboek laat maken door Atelier ByDo dan krijg je €175,00 korting op jouw bruidsjurk op maat.