Over Atelier ByDo

Als jonge ontwerper begeleid ik leeftijdgenoten van kledingadvies tot kleding op maat. Ik maak persoonlijke, originele ontwerpen en leer je ook hoe jijzelf kleding maakt. Met kleur- en kledingadvies, garderobe restyle, ontwerpen en creatieve workshops creëren we samen jouw persoonlijke garderobe. Ik ben er om je creativiteit te stimuleren en met jou de perfecte pasvorm te vinden.

Ik werk graag kleinschalig en persoonlijk. Dat betekent dat de groepen tijdens de lessen en workshops kleiner zijn dan bij andere modevakscholen. Zo krijgt iedereen voldoende aandacht en uitleg en kom je in de lessen verder vooruit. Ook zijn alle workshops, lessen en adviezen erop gericht dat jij straks zelfstandig met kleding aan de slag kan.

Verder is duurzaamheid een belangrijk thema. De mode-industrie gaat helaas vaak ten koste van mens en natuur. In mijn atelier is dat niet het geval. Ik gebruik graag ecologische stoffen en ben er groot voorstander van kleding te hergebruiken of een tweede leven te geven. Bij mijn adviezen en workshops is er dan ook volop ruimte om je kleding te pimpen en te (laten) vermaken.

In de afgelopen jaren is Atelier ByDo uitgegroeid tot een professioneel bedrijf. Ik blijf mezelf ontwikkelen door het volgen van opleidingen, trainingen en specialisaties. Zo werd ik in 2013 gediplomeerd kleurconsulent. Daarnaast leid ik mijn cursisten zo goed op, dat er vanuit de lessen en workshops al verschillende bedrijven zijn ontstaan.

Atelier ByDo is gevestigd in De Smeltkroes in de voormalige Honigfabriek. Dit is een van de meest creatieve en inspirerende werkplekken in Nijmegen. Creatieve ondernemers met uiteenlopende expertises en ambachten komen hier samen om Nijmegen een culturele boost te geven. Als klant van Atelier Bydo draag jij daar ook je steentje aan bij.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren