Over mij

Ik ben Dorine Boudewijn en in 2008 heb ik Atelier ByDo opgericht.

Als kind was ik altijd bezig met twee dingen: handwerken en verhalen schrijven. Deze twee activiteiten lopen als een rode draad door mijn leven.

Toen ik veertien was, besloot ik dat ik modeacademie wilde doen. Mijn ouders vonden dat goed, maar dan moest ik wel eerst leren naaien. De eerste projecten deed ik samen met mijn moeder. Ik was zo enthousiast dat ik al snel in de leer ging bij een coupeuse. Daarna volgde de Artemis Academie in Rotterdam.

Ik kwam er achter dat ik toch iets anders zocht in het leven. Ik ben toen Nederlands gaan studeren in Nijmegen. Daar kwam mijn talige kant tot bloei, maar ik was breder bezig. Na veel vriendinnen geholpen te hebben met kleding maken, besloot ik naast mijn studie naailessen te geven. Daarmee ging Atelier ByDo van start.

Sindsdien heb ik mijn werkzaamheden steeds verder uitgebouwd. Ik ging al snel ontwerpen voor anderen, organiseerde korte workshops en geef inmiddels ook kleur- en kledingadvies. Zo is Atelier ByDo uitgegroeid tot de allround modestudio van Nijmegen.

Inmiddels komt mijn studie Nederlands ook zeer goed van pas. Naast de werkzaamheden in mijn atelier, ben ik bestuurlid PR bij de Vereniging voor Image Professionals en schrijf ik artikelen voor het magazine Quiltnieuws.

In 2013 besloot ik mij full time aan mijn atelier te wijden. Ik blijf me ontwikkelen door het volgen van opleidingen en cursussen, waaronder:

2013 – Opleiding kleurconsulent, Regien Strategier Opleidingen
2014 – Opleiding stijlconsulent, IC Academy
2014 – Personal branding
2014 – Specialisatie glans en contrast, Academie voor Image Consultants
2015-2016 – Colours By Heart
2016 – Specialisatie kleding en identiteit, Regien Strategier Opleidingen
2017 – Herenstijl, Accent op kleur en stijl
2017 – Triple P coach, Home of Image

Bewaren

Bewaren