Tutorials

Wil jij thuis aan de slag met leuke projecten en tutorials om nieuwe technieken leren? En dan wel met een duidelijke instructie en foto’s zodat je kunt zien wat je moet doen? Dan zijn deze tutorials echt iets voor jou. Er staan drie gratis tutorials op het blog. Wil je een graadje moeilijker, bestel dan één van onderstaande tutorials.

Tas Evy

Wil jij een leuk tas maken voor festivals of dit ontwerp gewoon als handtas gebruiken? Dan is dit een ontzettend leuk project. De tas heeft een hoofdvak met een klep en een extra zakje met rits. Ideaal om je portemonnee en sleutels achte te bewaren. Deze tutorial is geschikt voor iedereen die net de basiscursus heeft gedaan. Je leert onder andere een rits inzetten.

Niveau: begonners
Je leert: rits inzetten, werken met voering, hoeken strak afwerken

Kosten: €10,00

Meditatiekussen

Helemaal zen je dag beginnen doe je natuurlijk het liefst op je eigen meditatiekussen. Daarom heeft Anna speciaal voor jou deze tutorial gemaakt.

Er is een beperkt aantal materiaalpakketten beschikbaar, zodat jij alleen nog maar stof en garen hoeft toe te voegen! De pakketten zijn af te halen in het atelier.

Niveau: voor iedereen met enige naaiervaring
Je leert: een blinde rits inzetten, paspelband maken en vererken, ronde vormen naaien.

Kosten: €10,00 voor alleen de beschrijving of €25,00 voor de tutorial inclusief materialenpakket

Gratis tutorials

Wasbaar boterhamzakje

sokken stoppen

maxi rok