Inspiratie-avond

Zelf mode maken is razend populair, of je nou complete outfits maakt, kleding pimpt of je eigen accessoires maakt, het is leuk om ideeën uit te wisselen en creativiteit te delen. Daarom stelt Atelier ByDo twee keer per jaar haar deuren open om (oud-) cursisten en andere creatievelingen samen te brengen.

Nieuwe inspiratie

Tijdens deze avond doe je nieuwe inspiratie op. Niet alleen door het uitwisselen van ideeën, maar ook door een trendlezing en elkaar te laten zien wat je onlangs hebt gemaakt of wat je van plan bent te maken. Ook kan je input krijgen op projecten of stoffen waar je niet verder mee komt.*

Stoffenruil

Iedereen die kleding maakt, heeft wel eens stoffen over. Soms is het een stuk dat is overgebleven van een project, soms is het een stof die al jaren ligt en je toch niet meer zo aanspreekt. Wat is er mooier dan dat een ander er een mooi kledingstuk of accessoire van maakt? Natuurlijk kijken we ook naar wat je van je (oude en nieuwe) stoffen kan maken. Kort om, neem de stoffen die je niet meer gebruikt mee naar deze avond en wie weet met wat voor buit jij naar huis gaat.

Inspiratieavond in het kort

  • Trendoverzicht voor het komende modeseizoen;
  • Laten zien wat je het afgelopen seizoen hebt gemaakt en wat je van plan bent voor volgend jaar;
  • stoffen ruilen;
  • altijd met thee, koffie en wat lekkers.

Voor wie: cursisten, oud-cursisten en andere geïnteresseerden
Kosten: 5 euro (gratis voor cursisten)

Meld je van tevoren aan door een mail te sturen naar dorine@atelierbydo.nl.

Eerst volgende editie is op zondag 21 februari van 15u00-18u00

 

* Het gaat puur om creatieve input. Met technische vragen kan je tijdens de naailessen terecht.