Kinderkleding

Naailes kinderkleding

Wil je kleding maken voor je kinderen, kleinkinderen, neefjes of nichtjes? Dan kan je terecht op woensdagochtend. Deze les staat geheel in het teken van kinderkleding. Zo kun je leuke ideeën uitwisselen met medecursisten en veel inspiratie opdoen. Je werkt met patronen uit de Knippie. Natuurlijk mag je ook zelf patronen meenemen.

Voor het maken van kinderkleding kun je aansluiten bij een van de groepen van de reguliere naailes.

Babygarderobe

In de loop van zeven weken naai je leuke spullen voor je kindje, kleinkind, neefje of nichtje. Je kan kiezen uit verschillende projecten en je werkt in je eigen tempo. Aan het einde van de cursus heeft iedereen dus verschillende babyspulletjes gemaakt. Je moet daarbij denken aan slabbetjes, slofjes, knuffeldekens, luierbroekjes, knuffels et cetera. De kosten voor de cursus zijn exclusief materiaalkosten en inclusief patronen en koffie/thee.

Aantal lessen: 5 x 3 uur
Prijs: 150 euro per persoon
Groepsgrootte: 3 tot 5 personen

 

Babyshower

Bij deze workshop gaan we dezelfde projecten uitvoeren, maar dan in één dag. Met een groep vriendinnen maak je onder andere slofjes, slabbetjes en knuffeldekens. Onder het genot van koffie, thee en iets lekkers maken we er een gezellige dag van. Deze cursus kan ook op locatie gegeven worden.

Aantal deelnemers: 3 tot 8 personen
Prijs: 170 euro per dagdeel (ongeacht groepsgrootte, exclusief materiaalkosten)