Kleding en accessoires

Kleding en accessoires

Rokje in een avond/middag/ochtend

Tijdens deze workshop ga je een leuke basisrok maken in slechts een paar uur tijd. We gaan geen moeilijke technieken toepassen, zoals ritsen inzetten en knoopsgaten maken, dus ook beginnende naaisters kunnen meteen aan de slag. Je krijgt het patroon mee naar huis, zodat je zelf nog veel meer leuke rokjes kan maken.

Duur: 1x 3 uur
Prijs: 55  euro inclusief materiaal en patroon
Groepsgrootte: 3 tot 5 personen.

Dubbelzijdige wikkelrokjes

Wikkelrokjes zijn altijd leuk om te dragen en bovendien gemakkelijk om te maken. In deze cursus ga je aan de slag met twee stoffen, want het wikkelrokje wordt dubbelzijdig. Dat is niet alleen praktisch, maar ook ontzettend hip. De cursus is opgedeeld in twee dagdelen. Wil je de cursus liever op één dag volgen, vraag dan naar de mogelijkheden.

Duur: 2x 2,5 uur
Prijs: 65 euro inclusief materiaal
Groepsgrootte: 3 tot 5 personen

Pimp je kleding

Een bestaand kledingstuk kan een prima uitgangspunt zijn voor een nieuwe creatie. Tijdens deze workshop gaan we een shirt gebruiken als jouw creatieve uitlaatklep. Verander de hals, voeg bandjes toe, maak de mouwen uit een andere stof. Alles is mogelijk. Zo kan je je garderobe helemaal naar je eigen smaak aanpassen.

Duur: 1x 3 uur
Prijs: 30 euro exclusief materiaal
Groepsgrootte: 3 tot 6 personen

Maak je eigen shopper

Het maken van een tas hoeft niet ingewikkeld te zijn! Samen gaan we een eenvoudige shopper maken met leuke stofjes, zakjes en bandjes. Dat is veel duurzamer en leuker dan een plastic boodschappentas.

Duur: 1x 2,5 uur
Prijs: 65 euro inclusief materiaal
Groepsgrootte: 3 tot 6 personen